Zubić

Zubić je preventivni projekt Udruge studenata dentalne medicine pokrenut 2015.godine pod vodstvom prof. dr. sc. Hrvoja Jurića sa Zavoda za dječju dentalnu medicinu i grupom entuzijastičnih studentica, danas doktorica dentalne medicine. 

Cilj projekta je podizanje svijesti o važnosti oralnog zdravlja i oralne higijene od djetinjstva. Kroz mnogobrojne radionice u vrtićima i školama skrećemo pozornost na oralnu higijenu kroz smijeh i igru te nastojimo smanjiti strah od doktora dentalne medicine. Koristeći društvene mreže nastojimo educirati javnost o važnosti oralnog zdravlja od djetinjstva. 

Na radionicama mogu sudjelovati studenti Stomatološkog fakulteta od prve do šeste godine studija. Studenti u bijelim kutama, s igračkama na kojima s djecom izrađuju zube te im ‘’popravljaju’’ zubni karijes ili „vade“ zub, stavljaju dijete u poziciju roditelja ili stomatologa te tako stvaraju pozitivnu sliku, uklanjajući negativne asocijacije koje su često izvor straha od stomatologa u djece. 

PRAVILA PRIVATNOSTI (PRIVACY POLICY)

APLIKACIJA ZUBIĆ

Datum objave Pravila privatnosti: 22.11.2021.

Aplikacija Zubić – edukativna aplikacija za Android uređaje. Napravljena od strane projekta Zubić, koji djeluje kao dio Udruge studenata dentalne medicine na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu.

U ovim Pravilima privatnosti obavještavamo korisnike o informacijama koje se prikupljaju, kako ih koristimo i kako se prikupljaju od trećih strana. Instalacijom aplikacije i pristupom ovim stranicama prihvaćate pravila privatnosti i sve opisano u istima.

Prikupljanje informacija

Aplikacija Zubić ne prikuplja nikakve podatke o maloljetnim osobama.

Unutar aplikacije potrebno je navesti:

  • Ime (nadimak)
  • Datume odlaska doktoru dentalne medicine
  • Učestalost pranja zubi,

No oni nisu vidljivi trećoj strani.

Za korištenje aplikacije nije potrebna veza s internetom, pa nema prikupljanja ni zadržavanja povezanih podataka.

Promjene pravila privatnosti

Zubić zadržava pravo promjene Pravila privatnosti, te će u tom slučaju obavijestiti korisnike na ovim stranicama.

Kontaktirajte nas

Za sve dodatne upite možete nas kontaktirati na : zubic2015@gmail.com