EDSA Summer Camp Dubrovnik

EDSA Summer Camp Dubrovnik međunarodni je projekt za studente dentalne medicine, koji tijekom ljetnih mjeseci imaju priliku tjedan dana boraviti u Dubrovniku. Kamp je dio projekata mobilnosti Europske udruge studenata dentalne medicine (eng. EDSA) u organizaciji studenata Stomatološkog fakulteta u Zagrebu.

Tijekom sedmodnevnog ljetnog kampa organizirana su predavanja i radionice u kojima sudionici razvijaju svoje vještine i unaprjeđuju znanja iz mnogih područja dentalne medicine. Osim hrvatskih profesora, sudionici imaju priliku upoznati i renomirane svjetske predavače. Za vrijeme trajanja kampa organizirani su društveni i kulturni sadržaji poput razgledavanja grada, šetnje po zidinama, vožnje kajacima i posjeta otoku Lokrumu.

Najveći naglasak je na povezivanju i razvoju suradnje među studentima dentalne medicine iz cijele Europe, stjecanju iskustva i usavršavanju komunikacijskih vještina. S  obzirom na da se projekt održava u ljetnim mjesecima, sudionici uživajući u ugodnoj atmosferi imaju mogućnost razmjene ideja, iskustava i razmišljanja. Studenti otkrivaju svoju zabavnu, društvenu, ali i opuštenu stranu, daleko od stresa s kojim se susreću tijekom trajanja fakultetske nastave.

Prijaviti se mogu studenti dentalne medicine svih europskih sveučilišta.
Vidimo se u Dubrovniku!